Tuesday, November 25, 2008

Sakit...


Sakit perut ni tiap ari. Kadang-kadang aku lapa, tp aku tak leh makan. Makan lebih sket, tros meragam perut aku nih.

Tgk site traffic aku pagi ni, aku jadi makin sakit. Bukan makin sakit perut, juga bukan sakit ati. Tapi sakit tol lah nak tahan gelak ni wei!! Trafik dari negara jiran tu hanya mampu buat aku geleng kepala. Ye laa, kan aku tgh sakit nk gelak. Haha. Ape da. Stail budak skolah bergadoh tol. Aper2 pun, aku nak ucapkan time kaseh lah kepada trafik yg dtg dari negara jiran tu. Sbb ko lah, makin ramai masuk blog ni sejak smlm. Pergh. Dah la ST anta trafik ke aku gak smlm. Gile femes aku skang. Muahaha~ (stail tunjuk lagak. suke ati aku ok? aku masih tak peduli aura aper yg korg rase masuk blog nih.)

Adehh, tak leh gelak byk, cakit..adehh.

* bg yg terlepas pandang, post ini juga bertujuan utk bgtau korg yg aku dh gune Plurk. yg tak phm gak, abaikan. credits to ST. (aku dh register pas ko suh aritu, bagus kan?). tp aku masih tak phm aper yg best nyer gune Plurk. haha.

14 other story teller(s):

callister said...

apsal x embedded plurk kat sini?
senang nak add.

atreyu strange said...

ouhh. nnt2 aku embed kat blog yer. bwat mase ni, kene hunt sendiri la. aku masih segan2. ahaa~

C i k P i N said...

aku ta paham camne plurk boley jadi menyeronokkan..

huu~

Aimar said...

Stail budak sekolah bergaduh? hahaha.. ada style la..

*aku tak macam tu kan?hehehe..

callister said...

ceh..cepat2 la letak..

lochoe said...

gaya bodoh seorang blogger yang sombong.. nak mampus.. aku sudi je nak komen kat blogger2 macam ni.. sampai mampus pun aku sudi.. nak tengok setakat mana sombong menatang campuran ni.. erm..

cikpin said...

kpd en lochoe..

apa masalah ko nih? yang ko ta puas hati sangat nih nape?? dok bagi komen camnih.. kalo ko rase blog kawan aku nih ade aura menyampahkan takyah susah2 la jenguk blog nih, buat kiteorg turut menyampah dan sakit ati la baca komen-komen bodoh ta kene tempat dr seorang blogger mcm ko yang konon2 hebat pasal botani dan banyak ilmu pasal aura...

don't know how to respect people ar?? if u know how to respect people, u won't say these kind of things la.. dahla ta hormat kawan aku yang obviously a woman..lepas tu ko mengaku diri kau pencinta wanita??? boley blah la ngan teori aura kau tu!!!

p.s aku ta suke org kutuk kawan aku lelebey sangat camnih. it is not funny!! every human deserve to be respect..eventhough he or she is a criminal..nvr heard aa?? ask dr fadzilah kamsah la~

Aimar said...

Amik ko Lochoe! hahaha.. Kan dah kena sound tepek.. Lain kali, fikir dulu sebelum beri komen ye..

cik bit said...

hahhaah
mekasih cikpin kerana menyuarakan apa yg aku rsa..takyah la kot aku nk penat2 type nnt..
tp kalo x reti bahasa gak..
nmpaknya kna laa aku kuarkn ilmu2 yg lecturer2 kita ajar dlu..hhuuhhu

**mungkinkh kerana ia adalah botani dan bukan human mind??

Sweet Thinker said...

ko join plurk bawah akoo ke tak? adeihhh. akoo kurang downline nie. hehe. ape2 pun tuan rumah. wat2 rilex sudey. xsemua benda leh puaskan hati setiap orang. smcm akoo di keji di ET oleh mat2 pron. singgah2 xde pron. yg ade nukilan sinis. ahhhah!

lochoe said...

cikpin/cikbit - aku mmg akan jenguk blog tuh, lebih2 bila dia bagi link kepada blog aku, aku tak tahu la, ko fikir mcm mana, tapi bila dia dh link kan ke blog aku, mesti la aku check! aku hormati 99% wanita, dan jarang aku geram kepada perempuan (aku kan ke dah tua), tapi wujud 1% gadis yang bila aku baca entry, ada instint dapat aku rasa dia menghina aku. (x perasan ke dia sakit perut gelak sambil kata aku gaduh mcm budak sekolah, aduuii.. aku dah tua, kubur kata pergi, rumah kata pergi)... habis hilang status aku, sbg pencinta wanita sbb geram tengok tulisan menghina aku ni..

aku tak tahula, jika anda berdua tidak perasan, mungkin aku lebih bijak kot dari anda berdua, sbb itu aku boleh faham.. tak kisah korang lawyer ke, graduan uia ke.. no tel : 016-8718692 ke.. mungkin aku bijak jugakla.. walaupun takdela sebijak korang2 dalam dunia realiti

kadang2 aku rasa, tulisan direct mengutuk lebih baik dari tulis dalam bentuk2 kiasan ni, sila saudara-saudari cuba melawat blog2 didalam atmosphere ST/ET, banyak yang mengutuk saya tuan-tua, puan-puan, tapi saya rilex sahaja, tapi penghinaan ini, saya tak boleh biarkan.. sbb "entry nampak macam saya ni bodoh sangat.."

aimar - ko senyap aimar, nanti aku gi belasah ko.. hehe.. joking2 ja.. aku seorang yang lemah sbnrnya.. cuma pandai menanam pokok saja...

atreyu strange said...

Ahaa. Aku tak ckp pape dr td, tp rs nyer aku nk clearkan sket. SIKIT je.

Gaduh mcm bdk skolah - BUKAN merujuk kpd Lochoe. Ammar, ko lebih phm maksud aku. Sbb trafik tu mmg BTOL2 dr negara jiran, bkn kiasan.

And aku SGT SGT TERASE bile ader org ckp MENATANG CAMPURAN. Serius, cam sial.

Dr aku rs nk gelak je pg td (sbb aku masih anggap sumer ni gurauan), aku dah xleh blah dah tgk.

cikpin said...

apsal..ko rasa ko gaduh cam budak skolah??

adoiyai.. entri tu bukan merujuk kepada anda encik lochoe..mcmane saya taw?? sebab saya membe baek beliaw..

aiyook..da salah tafsir la tu..

+ memang ta bley diterima akal yang bijaksana mengutuk manusia yang dijadikan tuhan sebagai 'menatang campuran' hanya disebabkan anda terasa dengan kiasan yang bukan ditujukan untuk anda..

p.s kami takdela bijak tahap dewa, tapi kami takla bodoh sebab kami taw banyak lagi ilmu milik tuhan yang blum habis diexplore~

p.s.s ouh ya, saya pon suka tanam pokok juga..pokok cili..tapi masih blum mahir..

cik bit said...

suda la suma..
ni gara2 main2 d wakktu keje nih
cuba tekun bekerja sket..

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP