Monday, January 19, 2009

Jangan Tamak

Bakal budak MIROS, jangan tamak. Nanti kehilangan. Tengok saja nasib budak2 yang kite slalu perkotak-katikkan mase konferenz tetingkap YM. Tak tau menghargai apa yang ada. Bila dah tiada, baru tercari-cari kembali.

Dah tau yang satu itu pernah dibuang dan kini kembali namun masih tak hargai kau secukupnya, kau simpan lagi buat apa?

Sudahlah, kalau aku tau kau tamak pasni, aku carik kau kat Kajang! Aku lempang kau laju2! Aku seyes kali nih. Tadi kat YM, aku memain je. Ngeee~


Ok lah, dah abis bebel (yer, kejap jek aku cool balik). Aku sebenarnyer nak ucapkan "Selamat Menjalankan Tugas Baru" di MIROS pada kau. *Kau selidik sumer cacat cela research lepas diorang dan buktikan, org belakang xyah gune tali pinggang keledar!* Hahaha~

4 other story teller(s):

cik bit said...

hahahha
bru bleh baca menda nih
bru ada tenet access laa
haahhaha...

skang ni x tamak
sumanya pon d buang
lallalalala~


**moga x baik ati nk kutip balik

atreyu strange said...

cik bit - so far, aku TAK PENAH pecaye ckp ko. sumer nyer janji2 kosong (dan x manis). wahaha~

Sweet Thinker said...

sape dak miros tue. akoo tekan2 xdpt. (maksud akoo mintak kije xde reply)

atreyu strange said...

ST, pasni leh la anta resume kat Cik Bit. Heh heh heh..

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP