Friday, October 17, 2008

Nak sangat - Edisi Yahoo Messenger


atreyu:
dr td aku cube tulis something utk blog, tp masih tak dpt2 gak aper yg nk disampaikan!
atreyu: argh!!
name_glamer_aku_aimar: cte la psl
name_glamer_aku_aimar: aku
name_glamer_aku_aimar: hahaha
atreyu: jgn dicabar
name_glamer_aku_aimar: tgh mencabar la ni
name_glamer_aku_aimar: huhuhu
atreyu: ok
name_glamer_aku_aimar: dh tulis bg tau aku
name_glamer_aku_aimar: aku nk bc
atreyu: cehh


aku dah kate dh... ko jgn la cabar aku ek.
dh la aku tgh bingung mcm org bwh ni...adeii.


2 other story teller(s):

KampungBoy said...

xguna pun...jadi lmbat nanti pc aq.

atreyu strange said...

erk. apsal reply kat sini? hmm..

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP