Thursday, May 13, 2010

How many Wiggies?


Dah, kau pergi kira sekarang dan tweet balik kat diorang @ProjectAlphaMY and @P1W1MAX, pastu letak hashtag #wiggycount. Kalau korg laju macam suparman, boleh dapat beg P1 worr..

Dah kira tu, korg layan la Episod 22-25 Project Alpha Season 2. Aku pun tak tengok lagi nih! Miahahaha!!










Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

7 other story teller(s):

..nOj.. said...

ko kira tak ni? kira kan. aku nk pg tweet ni. penin aku tgk bucu2 camni

atreyu strange said...

@noj - 220. Kalau salah, jangan salahkan aku! Hahaha..

wawan said...

gila lajuuuu

.::WaNiE::. said...

weehehehehe ko kire dpt berapaaa

atreyu strange said...

@wawan - haha!!

@wanie - 220. xtau btol ke tidak. =.=

balqis said...

sy still takpaham ape benda ni. heee :D

atreyu strange said...

@balqis - alaa, cian dia.. ape kate u pegi tengok semua episod project alpha tu? slow2 la. nnt leh paham ok..

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP