Thursday, March 11, 2010

Dasar Pemalas!!

Dia takde A.
Dia takde F.
YANG LAIN-LAIN SEMUA ADA.
Ni baru betol pass with flying colours.




So korang, sebagai burung kakak paling TUA dalam adik-beradik nih, ai nak kena buat ape?
Ai buntulah!


On a lighter note:
Orang tua jek yang fikir dapat semua A tu TERAMAT penting. Orang muda dan vogue macam aku kita, tade hal lah kalau tak score all As! Ni Amalina, take note of what I just said. I think you're in a lot of pressure. Frankly speaking, you're in deep shit! LOL!


* Gantikan 'ai' dengan 'aku'. Kepala baru lepas kene psiko baca satu belog nih. Pergh.
* Duhh, I know you read this blog!

14 other story teller(s):

Aiza Aidid said...

haha.. like my bro gak je..
it's not end of everything. tol x? hehe

woaini_87 said...

i think orang tua kita ni memang harapkan A.. sebab EMPLOYER sekarang ni semua nak A je.. tapi they should understand that, no point being book smart but should be street smart too..=)

atreyu strange said...

@Aiza - Jangan tak berubah lgsg sudah. Huhu.

@Woaini - If you think employers nowadays look at how many As you got, you pun same lah! Stuck in the 90s! I interview budak, tgk result sebelah mata je tau! What's more important is your attitude towards work. And no, your results won't tell you that! Haaaa.. ingat pesan ni!

deus X machina said...

adik ko ke jen...
alaa...aku SPM dulu takde A pun
dapat gak degree....erk888

aku dah repair typing error kat entri aku tu=)

atreyu strange said...

@deus - yeah, my bro. hope dia boleh mendapat pekerjaan yg baik pd ms hdpn. huhu.

enjelinajolipit said...

Alaaaaa....... kalo banyak A, masalah pulak nak melayan wartawan. kikiki.

atreyu strange said...

@enjelinajolipit - kalau benar pun kene layan wartawan, nnt jd one hit wonder gak. esok lusa, xtau gi mane dah.

Sharm said...

Adik kau tu beli x borang apply poli?

aurikelsan said...

bertimbun org dpt A's tp last2 jadi sampah..bertimbun gak org xdpt full A's siap kena kutuk tapi xgive up & kerja keras & struggle mcm nak mati.. blh je hidup senang& gumbira

di mana ada kemahuan distu ada highway..yg penting how u end ur life..

atreyu strange said...

@Sharm - Adik KAU tak reply msg aku. Ape kate KAU pulak tanya soalan cepu emas tu kat adik KAU???

@aurikelsan - btol tu! wlpn kat highway kita bwk 40km/j pun, asal sampai sudah! *tetibe*

'Aini said...

adik ai nye result exactly flying colors begitu... mmg kagum cemane semua huruf2 tersebut boleh tersangkut kat transkrip beliau~ have faith!

atreyu strange said...

@Aini - Hehe. Mine pun ade flying colours!

CikPiN said...

oh raj, semoga anda menjadi anak bangsa berguna untuk keluarga, bangsa dan negara.


*bagi semangat kat raj*

atreyu strange said...

@CikPin - eleh, mcm aku xtau niat sebenar ko!

dan jawapannya, NO. NO, I DO NOT WANT TO BE YOUR S.I.L.!

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP