Wednesday, July 14, 2010

Photos from Samsung Galaxy S

Cita-cita bila dah BESAR nak jadi photographer. Tapi hampa,umor je besar (sakit ati weii tengok nombor tuuuu!!), badan tak besar-besar lagi. Sudahnya, korang layan je la gambar2 dari pertunangan rakan Sekepet yang aku amik gune kamera Samsung Galaxy S. Show off giler wei aku aritu! HAHAHAHA!! *gelak jahat*


Camwhore kat bilik Pek yang bersinar2 dgn kaler Pink. *tension*


Dari kiri: Sudah tunang, Sedang menanti, Masih malu2 nak cari pasangan idup.


FAIL. Cincin tunang pun taktau jari mane.


Efek 'Vintage' dari kamera Samsung Galaxy S memang terbaekk!


Sodap2 hantaran dia!


Konon nak amik gambar gothic. Boleh la kan? Har har har!


Gambar outdoor yang sebenarnya depan umah Aina jek! Heh.


Amacam, cantik tak gambar2 yang aku amik guna Samsung Galaxy S nih? Aku memang ada bakat photography kan? Heh heh..


Nota ibu kaki: Tak sabar nak tunggu aku Aina kawen.

16 other story teller(s):

KeeMan said...

Show off jangan tak show off! ;p

CikPiN said...

weh.. mananya gambar tutup mulut aku tu??

atreyu strange said...

@KeeMan - ahaa!

@CikPin - hek eleh. demand plak.

Ani Inherown said...

hi. got ur url from innit!

kipidap atreyu. Semua orang mula dari compact camera dulu :D

Anonymous said...

wahahha. caption x menahann.. nota ibu kaki tu tak tahan skali.. kitorg laaaagiiii x sabar nak tunggu turn ko. hikhikhik..

Anonymous said...

stuju spt org d atas...;)

k3i said...

nnt aku pm address aku eh? ahaks

Rara said...

nice! :)

ken said...

photos are based on the skill of the photographer.. not the camera.. =P

atreyu strange said...

@Ani - Huhu. Thanks.

@Anonymous 1 & 2 - 1 Aina, 2 Ida. btol x?? heh..

@k3i - siottttt!!!

@Rara - Tq.

@Ken - Wahh. What a compliment. Thanks eh. Hehe.

ariff said...

nice!
selalu lupa nak try other effects kat kamera tu

atreyu strange said...

@ariff - try weekend ni! ;p

THREE said...

Oh... ohhh... you know which pic I'm loving~~

Flowers oh flowers, blue-red like mottled skin and clotted blood... to lay on my bed of roses and thorns... (yeah I'm loving the effect of that rose bouquet pic)

atreyu strange said...

@three - Nothing less than expected from you babe.

Anonymous said...

anak...iye betoll...ida was here...;)

Anonymous said...

correction: **ahak...(mane ntah dtgny 'anak' tu huhu...)

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP