Friday, April 16, 2010

Wahh, adik sape comel sangat nih??

Masih tak sampai seru utk mengupdate secara seyes. Korg tgk je lah gambar my brothers yang sgt comel ni. Yg perasan Bill tu, adik kandung sendiri. Yg perasan Tom tu, sepupu baya adik aku gak. Yg mane Bill, Tom, Dick and Harry, lu pikir lah sendiri! Hahaha!

Bill dan Tom Kaulitz. Comel giler babeng! Mcm kene histeria masa ktrg edit gambar nih!


Oke, yg pergi Gatsby Street Fair, jumpe anda di sana. Kalau nampak aku, sila tegur. Kalau aku nampak korg, aku tak tegur punya! Haha. Bukan sebab berlagak best, tapi segan lah! =.=

Last but not least, kepada Falkor yang amat ku cintai (selain famili dan the bf), ko tak sakitkan? Tak perlu masuk wad kan? Kan? Kan? T__T


p.s. Gambar tu dari tahun 90an. Skang, my brothers dah besar. Mengikut kata Pini, adik aku kacak. Kalah ST katanya. Hahaha...

10 other story teller(s):

kak ina kl said...

salam dik..selalunya memang lama..tak per..kita tgk ajer nanti yer..bkn skt dik..ramai..

CikPiN said...

ceh malu la saya.


ctw, bila saya cakap ST kacak ek??
*garu-garu kepala*

k3i said...

kira boleh masuk minang aa ni? ;p

.::WaNiE::. said...

kalau jumpe orang paling tak lawa

itulah saya

boleh??

hahahha

Anak Perak said...

sejak bila jen jadi pemalu.ke pakwe ikut nnt takut kena marah.hehe..

atreyu strange said...

@kak ina kl - err.. yer. =.=

@CikPin - ada! ahaa..

@k3i - hmm.. the way to my bro's heart is thru her sister. so.. bile nk blanje baskin robbins?? ngeee~

@Wanie - erm2. adakah kita ada berjumpa td? =.=

@Anak Perak - mmg aku pemalu lah! ciskek btol.

F U N F A B U L O S I T Y said...

wah-adik sape tuu?comeii doo
boong gatsby?boleh ler-uabt ketiak je banyak-haha
best gilos kan street fair tuu ;D

kenwooi said...

haha.. funky =P

erwinator said...

cool kids lol! :-D

atreyu strange said...

@FunFabulosity - yup2, mmg best!

@kenwooi - haha. it does look funky eh.

@erwinator - woohoo!

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP