Monday, April 05, 2010

Ape punya kemalasan ni?

Taktau apa punya kemalasan ni, aku malas betol nak update blog. Tapi kesian punya pasal kat lu orang yang asyik kuar masuk blog ni tanpa mendapat sebarang manfaat, aku update-kan juga lah apa-apa yang aku rasa menarik terjadi sepanjang ketiadaan entri.


Karaoke
Ada orang cakap kat aku dia tak suke karok. Bukan sekali, tapi berkali-kali dia cakap sampaikan ada sekali tu boleh buat gaduh. Tapi bila dah jumpa bilik karok, lupa diri terus. Cess.

Dari 10 orang dalam bilik karok, 9 orang merokok. 1 orang yang tak merokok tu adalah aku. Bila aku balik rumah, aku cuci rambut dua kali. Bangun pagi, cuci lagi sekali. Kalau paru-paru duduk luar badan, dah lama aku sental jugak.


Drift
Sabtu malam Ahad, pegi MARDI tengok drift. Aku suka tengok drift tapi aku tanak orang yang tersayang jadi drifter for one reason only: I do not want to and cannot lose you.


Falkor
Falkor dah pasang tinted baru dan telah mendapat windscreen treatment utk mengeluarkan water marks dan windscreen coating utk membuang minyak serta melihat dengan lebih jelas semasa hujan. Sekarang windscreen sudah cantik, menarik, tertarik Falkor memang da bomb. Tapi aku tak puas ati betol dengan si Falkor nih sebab harga treatment utk windscreen dia lagi mahal dari harga treatment rambut aku selama ni! Melampau betol!


Minggu depan Falkor jumpa lagi mamat kat dalam gambar tu yer. Nak tambah layer hitam. Kali ni dapat free worr...!!



Wahh. Serius tak tau nak taip ape lagi. Chao dulu!

12 other story teller(s):

aurikelsan said...

serius beb, ko blh tahan berkaraoke ngn 9 kaki rokok??kalau aku dh lama semput..

deus X machina said...

lain kali ko pakai penutup muka utk elak bau asap rokok....erk888

.::WaNiE::. said...

waaa kalau aku boleh mati lemas bergelumang dgn asap rokok kekekek

atreyu strange said...

@aurikelsan - aku rs aku sorg je minum satu botol 1.5L air mineral mlm tu.

@deus - sore aku dah sumbang. klu pakai mask, MAKIN sumbang. tak ke naye drg nk kene dengar sore aku. hua3~

@Wanie - HAMPIR. huhu..

Anak Perak said...

aurikelsan : owh baru aku tau rokok guna kaki. ingat payung jer. selama ni aku guna 9 batang rokok.hak3

atreyu strange said...

@Anak Perak - ko baca ke tidak entri aku ni? suria refer pd 9 ORANG yg merokok tu. bukan 9 batang rokok je. 9 ORANG bai. purata sorg merokok 3 kali kot dalam tempoh 3 jam. mak aihh. gila banyak asap aku sedut. nak cuci peparu!!!!

aurikelsan said...

atreyu: jgn lups letak vanish

wawan said...

karoke besttttt

hat yg italk whoa tu xdan nak p la.. kelas esok ada final presentation.. maybe anta wakil je kot T.T

keciwa la xbuleh p.. huwaaaaaa

atreyu strange said...

@aurikelsan - haha!

@wawan - alaa.. aku x kenal sape2 ni. T__T

wawan said...

kamu ramai peminat.. xpa! hehehehe

mungken saya hantaq bouncer saya yg kat kl tu p.. tu pun kalau dia nak p.. mintak² la dia p buleh ampa kawan dua =P

CikPiN said...

hai bebeh!

tetibe. aku ta taw nak komen ape.

atreyu strange said...

@wawan - jumpe ko mase gatsby street fair lah yer!

@cikpin - ko saje nak promote blog ko kan? haha!

Post a Comment

Hi Anonymous, you are such a coward! Please, I beg you, FLAME me!

  © 2008-2009 'Morning Drink' template by ourblogtemplates.com. Edited by atreyu strange.

Back to TOP